Meesters van het Realisme

Gepubliceerd op 20 september 2024 om 19:55

Met trots kan ik delen dat ik sinds kort officieel ben toegetreden tot 

Meesters van het Realisme

Dit voelt als een enorme eer, aangezien deze kunstgroep bestaat uit de beste realistische schilders van Nederland.

Het is een select gezelschap van kunstenaars die zich allemaal toeleggen op het creëren van uiterst gedetailleerde, realistische kunstwerken. De ballotageprocedure is streng, wat betekent dat alleen de meest vakbekwame kunstenaars worden toegelaten.

Het is een geweldige erkenning van mijn werk!

Exclusief gezelschap

Meesters van het Realisme bestaat uit maximaal 250 van de beste realistische (levende) kunstenaars in Nederland, en ik voel me vereerd om nu onderdeel te zijn van dit exclusieve gezelschap.

 

Een paar weken geleden werd ik benaderd door de organisatie. Maar dan ben je er nog niet....Je werk wordt eerst nog beoordeeld door een ballotage commissie. Toch even spannend!

Maar gelukkig waren ook zij  positief en mag mij vanaf nu Meester van het Realisme noemen.

 

Het feit dat ik nu mijn werk mag delen naast grootheden zoals Tjalf Sparnaay en Ans Markus—kunstenaars die ik al jaren bewonder en die mij enorm inspireren—maakt deze erkenning extra bijzonder.

Eigen visie

Wat het voor mij persoonlijk zo speciaal maakt, is dat ik altijd mijn eigen pad heb gevolgd. Zonder formele kunstopleiding, maar met een enorme passie en doorzettingsvermogen, heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld.

Toetreden tot Meesters van het Realisme bevestigt voor mij dat mijn keuze om trouw te blijven aan mijn eigen visie de juiste was. 

 

Het is niet alleen een persoonlijke mijlpaal, maar ook een kans om nog meer mensen te bereiken en hen te laten zien wat realistische kunst kan betekenen.  

Kom gezellig langs

 

Mijn kunstwerken zijn zoals altijd te bezichtigen in mijn atelier, en ik hoop je daar snel te mogen verwelkomen om mijn nieuwste werken te bewonderen.

 

Maar kom zeker naar de extra feestelijke

expositie / open atelier dagen 

4-5-6- oktober

13:00-16:00 uur

Heikesestraat 12    Vessem

 

Tot dan!

Reactie plaatsen

Reacties

Tineke Trip
een maand geleden

Gerrie wat een compliment, kers op je taart.
Gefeliciteerd, ik bewonder je werk enorm, je bent mijn grote voorbeeld.
Groetjes Tineke Trip., nijensleek.