COMMISSION / IN OPDRACHT

For English click here

Wilt u een bijzondere herinnering, of wilt u graag een portret cadeau doen? Een portret van uw kinderen of klein kinderen,  of bijvoorbeeld van een overleden dierbare? Maar natuurlijk  ook een portret van uw favoriete dier. Uw lieve kat, hond of bijvoorbeeld uw lievelings-paard of misschien wel koe. Ik schilder deze portretten met veel plezier voor u.


trix vierkant

Het belangrijkste is dat de gelijkenis van het portret treffend is en dat het karakter van de persoon of dier goed naar voren komt. Voor mij een uitdaging die ik graag aanga….


Ik gebruik altijd meerdere foto’s als referentie om een portret te schilderen. Met deze meerdere foto’s is het voor mij mogelijk om het karakter te vangen op het doek.


U kunt deze foto’s zelf aanleveren. Het zou heel fijn zijn als dit digitale foto’s zijn met een hoge resolutie. Maar uit mijn ervaring weet ik, dat dit niet altijd mogelijk is. En dat is Oké.. Het belangrijkst aan de foto’s, die wel beschikbaar zijn, is dat de persoon of witse vierkanthet dier er op staat zoals u hem of haar kent. Samen met de foto’s die u aanlevert zou ik ook graag een korte omschrijving  van het karakter van de persoon of het dier krijgen.. en dan vooral wat hij of zij voor u betekent. Dit helpt mij ontzettend om nog meer emotie in het portret over te kunnen brengen.


Er is  een mogelijkheid om ook door mij  de foto’s van de persoon of het dier te laten maken hier in mijn atelier of op locatie. Voor een foto sessie in mijn atelier bereken ik geen extra kosten.

Met de foto’s als referentie ga ik in mijn atelier aan de slag. Ik schilder het portret met olieverf op een gespannen doek en het portret wordt vernist voordat het mee naar huis gaat. Tijdens het hele proces houd ik u per e-mail op de hoogte hoe het schilderij vordert en als u wilt stuur ik u met deze e-mail foto’s van de vorderingen


Er zijn vele mogelijkheden… het formaat van het doek, een portret met alleen het hoofd of een portret met het hoofd en schouders, maar ook een portret van top tot teen is mogelijk.


Hier onder vindt u een aantal voorbeelden van de prijzen voor het schilderen van een dier  of persoon voor u. Bij deze prijzen gaat het om 1 persoon of dier op een doek geschilderd met olieverf. Wanneer er andere wensen zijn, bijv. een ander formaat  of wanneer u graag een portret geschilderd wilt hebben met meerdere personen of dieren of een combinatie van personen en dieren. Of misschien meerdere schilderijen, dan wil ik graag een vrijblijvende offerte voor u maken. U vindt  hier mijn contactgegevens.

prijslijst engels 2019

Ik vraag een voorschot van 25%  om uw reservering te garanderen en het resterende van het volledige bedrag moet betaald zijn voordat het portret opgehaald wordt of verstuurd wordt, maar alleen als u 100% tevreden bent.
levering van het portret kan wereld wijd.

error: Content is protected !!