Summer

summer

In opdracht geschilderd/ Commisioned portrait
Geschilderd met olieverf op een gespannen doek van 30x30cm
Painted with oil on a stretched canvas of 30x30cm

Deze lieve Galgo hond heb ik geschilderd ten behoeve van het Galgo Project.¬† deze organisatie helpt achtergelaten, verwaarloosde en mishandelde Galgo’s in Spanje.

 

Beeldend kunstenares Marga Hendrix heeft me gevraagd om een schilderij te maken voor dit mooie dieren doel. Na het lezen op de website van het Galgo Project, kon ik natuurlijk geen nee zeggen.

Ik heb gekozen voor het schilderen van Summer. Ze was de lieve Galgo hond van 1 van de vrijwilligsters van het Galgo Project. Summer is helaas nog niet zo lang geleden gestorven en word ontzettend gemist. Het is een mooie gedachte dat Summer op deze manier ook nog een beetje haar soortgenoten kan helpen..

 

Van dit schilderij en de schilderijen van een aantal andere kunstenaars heeft Marga wenskaarten laten drukken. De opbrengst van deze wenskaarten zijnnaar het Galgo Project gegaan.

 

De schilderijen zijn verkocht en de opbrengst hiervan is natuurlijk ook naar het Galgo Project  gegaan. We hopen hiermee een beetje te helpen om deze bijzondere dieren een beter leven te geven.

 

 

 

 

 

Comments are closed.

error: Content is protected !!