De bonte dame

bonte dameklein

For sale / te koop …  €1595
Geschilderd met olieverf op een gespannen doek van 140x100cm
Painted with oil on a stretched canvas of 140x100cm

 

In mijn ooghoek zag ik haar staan, toen ik voorbij reed. Helemaal alleen  in een wei, deze roodbonte koe. Natuurlijk meteen op de rem getrapt en uit de auto gesprongen. Er zat nog een wei tussen haar en mij, dus over het prikkeldraad en door het lange gras gebanjerd, om zo dicht mogelijk bij te komen. De boer kwam ook maar eens kijken wat die troela in haar jurkje kwam doen in zijn wei.

Ook al keek deze bonte  dame al herkauwend telkens de andere kant op, heb ik de haar toch goed kunnen bekijken en foto’s kunnen maken. Ze heeft een blik in haar ogen die me ontzettend aansprak. In mijn atelier heb ik van haar dit schilderij gemaakt. Op een groot doek, om haar het mooiste uit te laten komen.


Wanneer u geïnteresseerd bent in dit schilderij, neem dan contact met mij op. Wereld wijde verzending is mogelijk. Ik verkoop geen prints of reproducties van mijn schilderijen…Het schilderij dat u koopt is het originele  en unieke schilderij
When you are interested in this painting, please contact me. Worldwide shipment is possible… I do not sell any prints or reproductons of my art…. The painting you buy is the  original and unique painting

Comments are closed.

error: Content is protected !!