Charlotte

For sale / te koop …  €1495
Geschilderd met olieverf op een gespannen doek van 90x90cm
Painted with oil on a stretched canvas of 90x90cm

Hier niet zo heel ver vandaan loopt een hele kudde als natuurlijke grazers.. de Blonde d’aquitaine.

Ik kom er regelmatig voorbij gereden, maar de kudde staat heel vaak zo ver het natuurgebied in dat het heel moeilijk is om foto’s te maken. Nu kun je zeggen.. dan wandel je toch een eindje. Want het is inderdaad een heel mooi gebied om te wandelen, maar elke keer als ik er voorbij kom heb ik natuurlijk weer net niet de tijd om fijn te gaan wandelen.

Soms heb ik best een beetje geluk.. zo ook die ene keer. De hele kudde stond aan de zijkant van het natuur gebied en ik heb alle tijd kunnen nemen om ze allemaal vast te leggen met mijn foto camera. Thuis in mijn atelier gekomen ben ik toch alleen met deze dame aan de gang gegaan. De blik in haar ogen, de prachtige hoorns en de vele plooien in haar vacht vond ik prachtig om te schilderen.

Het blijft een super mooi ras….


Blonde d’aquitaine….    Not too far away from my home, a whole herd of these beautiful cows live in a nature reserve ..

I regularly dove by, but the herd is often so far into the nature that it is very difficult to take photo’s of them. It is a very nice area to take a walk but I never had the time for that.

But some day t he whole herd was on the side of the nature reserve and I could take all the time to capture them with my photo camera. When I came home to my studio, I started with painting only this lady . The look in her eyes, the beautiful horns and the many folds in her fur attracts me to her

It always will be a beautiful breed….

Comments are closed.

error: Content is protected !!