U bent op zoek naar een origineel cadeau, u wilt een speciale herinnering of u vindt het gewoon mooi? Er zijn veel redenen om een schilderij te laten maken door mij. Dit kan een portret zijn van uw kinderen of klein kinderen, een directeur van een bedrijf, of bijvoorbeeld van een overleden dierbare. Maar ook een schilderij van een favoriete dier. Uw lieve kat, hond of bijvoorbeeld uw lievelings koe. Het belanverakleingrijkste is dat de gelijkenis treffend is en dat het karakter van de persoon of dier goed naar voren komt.

 

 

 

 

bumpie

Bumpie, 80x120cm

Ik schilder altijd vanaf verschillende foto’s. Het is dan ook belangrijk dat ik verschillende digitale foto’s heb van een goede kwaliteit. Bij portretten van personen maak ik (wanneer dit gaat) graag zelf de foto’s in mijn atelier en kan ik ook meteen kennismaken met de persoon. Maar met dieren is het vaak beter dat u de foto maakt, omdat veel dieren in aanwezigheid van vreemde mensen zich anders gedragen dan hoe u gewend bent.  Samen met deze foto’s heb ik ook nog nodig, een uitgebreide omschrijving van het karakter van het dier en wat u zo leuk vindt aan het dier. Met deze foto’s ga ik in mijn atelier aan de slag en houd u tijdens het proces op de hoogte van de vorderingen.

De achtergrond schilder ik altijd in overleg met u, maar wel altijd in mijn stijl. Dus sober en met rustige, natuurlijke tinten.

 

 

 

 

 

summer

Summer, 30x30cm

Er zijn vele mogelijkheden… formaat, alleen het hoofd of hoofd en schouders en ga zo maar door. Wanneer u graag een portret geschilderd wilt hebben van een persoon, dan wil ik graag een vrijblijvende offerte voor u maken. U vindt  hier mijn contactgegevens.

 

Hier onder vindt u een aantal voorbeelden van de prijzen voor het schilderen van een dier voor u. Bij deze prijzen gaat het om 1 dier op een doek geschilderd met olieverf. Waarbij ik uit ga van de door u aangeleverde digitale foto’s met een goede resolutie. Wanneer er andere wensen zijn, bijv. een ander dier, een ander formaat  of meerdere dieren wil ik graag een vrijblijvende offerte voor u maken. U kunt me hiervoor, maar ook als u andere vragen heeft altijd mailen of bellen. U vindt hier mijn contactgegevens.

 

prijslijst2018