Sophie 24x30cm

Sophie 24x30cm

Wilt u een bijzondere herinnering, of wilt u graag een portret cadeau doen? Een portret van uw kinderen of klein kinderen, van een speciaal persoon of bijvoorbeeld van een overleden dierbare? Maar natuurlijk  ook een portret van uw favoriete dier. Uw lieve kat, hond of bijvoorbeeld uw lievelings-paard of misschien wel koe. Ik schilder deze portretten met veel plezier voor u.

 

veraklein

Vera 60x80cm

 

 

Het belangrijkste is dat de gelijkenis van het portret treffend is en dat het karakter van de persoon of dier goed naar voren komt. Voor mij een uitdaging die ik graag aanga….

 

 

 

 

bumpie

Bumpie, 80x120cm

Ik schilder altijd vanaf verschillende foto’s. Het is dan ook belangrijk dat ik verschillende digitale foto’s heb van een goede kwaliteit. Bij portretten van personen maak ik  de foto’s graag zelf  in mijn atelier, dan kan ik ook meteen kennismaken met de persoon.Wanneer om een bepaalde reden niet gaat kunt u ook zelf foto’s aanleveren.

Dieren reageren vaak anders dan u gewend bent als er vreemden bij zijn en is het vaak beter als u zelf foto’s aanlevert. Maar wanneer dit niet lukt wil ik u daar graag bij helpen. Het belangrijkste is dat het dier op de foto overkomt zoals u hem of haar kent. Dit kunnen dus ook al bestaande foto’s zijn. Achtergronden en dergelijke zijn op de foto verder niet belangrijk. Alleen dat het dier er duidelijk op staat..

Samen met deze foto’s heb ik ook graag, een uitgebreide omschrijving van het karakter van het dier en wat u zo leuk vindt aan het dier. Met deze foto’s en informatie ga ik in mijn atelier aan de slag en houd u tijdens het proces op de hoogte van de vorderingen.

De achtergrond schilder ik altijd in overleg met u, maar wel altijd in mijn stijl. Dus sober en met rustige, natuurlijke tinten.

 

 

Er zijn vele mogelijkheden… het formaat, een portret met alleen het hoofd of een portret met het hoofd en schouders, maar ook een portret van top tot teen is mogelijk.

 

summer

Summer, 30x30cm

Hier onder vindt u een aantal voorbeelden van de prijzen voor het schilderen van een dier  of persoon voor u. Bij deze prijzen gaat het om 1 persoon of dier op een doek geschilderd met olieverf.

 

Waarbij ik uit ga van de door u aangeleverde digitale foto’s met een goede resolutie. Wanneer er andere wensen zijn, bijv. een ander formaat  of wanneer u graag een portret geschilderd wilt hebben met meerdere personen of dieren of een combinatie hiervan. Of misschien meerdere schilderijen, dan wil ik graag een vrijblijvende offerte voor u maken. U vindt  hier mijn contactgegevens.

 

 

 

prijslijst 2018

 

error: Content is protected !!