Ik ben gek op dieren! En heel veel dieren hebben het erg goed op deze wereld, maar ook heel veel dieren absoluut niet..   Gelukkig zijn er heel veel mensen die deze dieren proberen te helpen!  En voor deze mensen en dieren schilder ik 1x per jaar een speciaal dieren portret

 

IMG_0703

Mijn eerste ‘goed dieren doel” schilder project ben ik gestart een paar jaar geleden. Ik zag toen een reportage op TV van Omar, een sterk verwaarloosde leeuw, die opgevangen werd door Stichting Leeuw. Ik moest toen iets doen… en wat kun je dan het beste doen als kunstschilder? Juist ja.. en mooi portret schilderen. Deze heb ik geschonken aan Stichting Leeuw.

 

 

Hoe werkt het:

Elk jaar kies ik 1 “goed dieren doel” uit. Voor dit dieren doel maak ik een schilderij.. Dit schilderij word per opbod verkocht en de volledige opbrengst van dit schilderij schenk ik aan dit “goed dieren doel”. Elke keer begin ik hier eind van het jaar aan.. Dus heeft u een “goed dieren doel” in gedachten dat wat extra’s verdient? neem dan gerust contact met mij op.

Wilt u helpen door het bieden op 1 van de schilderijen? Volg mij op facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. U krijgt dan bericht zodra er weer een nieuw ‘goede dieren doel”schilderij is

 

Goede dieren doelen tot nu toe…

hada  HADA Nederland

 

summer    Galgo Project

 

omar    Stichting Leeuw

error: Content is protected !!