Charlotte (bl. d’aquitaine)

blonde

90x90cm, olieverf, € 1495

 

Hier niet zo heel ver vandaan loopt een hele kudde als natuurlijke grazers.. de Blonde d’aquitaine.

 

Ik kom er regelmatig voorbij gereden, maar de kudde staat heel vaak zo ver het natuurgebied in dat het heel moeilijk is om foto’s te maken. Nu kun je zeggen.. dan wandel je toch een eindje. Want het is inderdaad een heel mooi gebied om te wandelen, maar elke keer als ik er voorbij kom heb ik natuurlijk weer net niet de tijd om fijn te gaan wandelen.

 

Soms heb ik best een beetje geluk.. zo ook die ene keer. De hele kudde stond aan de zijkant van het natuur gebied en ik heb alle tijd kunnen nemen om ze allemaal vast te leggen met mijn foto camera. Thuis in mijn atelier gekomen ben ik toch alleen met deze dame aan de gang gegaan. De blik in haar ogen, de prachtige hoorns en de vele plooien in haar vacht vond ik prachtig om te schilderen.

Het blijft een super mooi ras….

 

 

 

 

Comments are closed.

error: Content is protected !!